Homepage Kindly's Zoete Herinneringen

Our Brand

 

Elke dag een Kindly's moment.

Bij Kindly's gaat het om het goede gevoel dat onze snoepjes oproepen. De Oud-Hollandse smaken roepen associaties op met goede tijden en fijne momenten. Herinneringen aan de zomer, een reis, die zonsondergang op het strand of dat uitstapje met vriendinnen. Stuk voor stuk momenten die je graag nog eens terug haald.

Een 'Kindly's moment' noemen we het. Even lekker zitten, weg van de drukte en dan een heerlijk boterwafeltje, kaneelstaafje of één van de vele andere lekkernijen van Kindly's. Vanaf het moment dat je de verpakking ziet, kom je al in de goede stemming. Afbeeldingen die het goede leven weerspiegelen, gecombineerd met een heldere blik op de met zorg gemaakte snoep.

 

Kindly's laat je naast herinneringen beleven, ook nieuwe herinneringen creëren. Door de heerlijke snoepjes te delen, of Kindly's producten te gebruiken tijdens het bakken met je kinderen.

Kindly's staat voor aandacht. Aandacht voor jezelf, voor een goede vriendin of voor je kinderen. Want met aandacht creëer je elke dag en Kindly's moment.

 

Wilt u weten waar u uw Kindly's Zoete herinneringen kunt kopen of wilt u Kindly's Zoete herinneringen verkopen neem dan gerust contact op met onze verkoop.

favourite_song_2.jpg
hanging_out_1.jpg
first_love_2.jpg